Rendszeres olvasók

2011. június 28., kedd

3.fejezet

- Öhm…Szia…a nevem..khm…a nevem Lorena.-mosolyra húztam a szám, de a kérdést inkább elengedtem a fülem mellett. – Mi történt velem?
- Vámpír lettél. 3 nappal ez elött haraptalak meg.
- De miért tetted ezt?
-  Miért, talán nem ezt szeretted volna? Imádtad a vámpíros történeteket, filmeket és a szíved mélyén tudom hogy inkább lennél vámpír mint halandó.
- Igen szerettem a vámpíros dolgokat, de el se tudtam köszönni szeretteimtől. Biztos halálra izgulják magukat, mert már 3 napja nem tudnak rólam semmit….
- Nyugi! Elintéztünk mindent…
- Elintéztetek?
- Nem egyedül vagyok, van egy társam is aki most vadászik…
- Öhm..mire ha szabad..
- Állatokra. Nyugodj meg nem élünk ember véren. – mosolygott rám. Hangosan kifújtam a levegőt, de ekkor valami égető érzést éreztem a torkomban. Gyorsan odakaptam a kezem, olyan volt mintha lángolna.
- Szomjas vagy. – kijelentette, nem kérdezte de én válaszoltam.
- Igen, nagyon. Öhm…az én szemem színe is arany színű mint a tiéd?
- Nem, még nem. Pár hónapig vörös lesz, de folyamatosan fogja átvenni az aranyt. De csak ha vega leszel. - kuncogott fel.
- Szóval, ha…esetleg nem menne és azt választom, amit nem akarok…akkor vörös marad?- érdeklődtem. Kizárt, hogy megöljek egy embert.
- Igen, de reméljük, hogy a helyes utat választod.
- Nem ölnék meg egy embert se.
- Várjuk ki a végét. – jött be egy magas, szőke hajú lány és már közelített Athes felé, de ő gyorsan felállt és odaült mellém, majd elkezdett beszélni arról, hogy mi történik velem egyes esetekbe. Próbáltam elfojtani mosolyomat, de nem nagyon tudtam mert a szőke cicababa észre vette és kirohant.
- A napon nem égsz meg, attól nem kell félned. Karót se tudnak szúrni a szívedbe, mert a bőröd kőkemény. De ha napra mész mikor emberek között vagy akkor hamar rájönnek, hogy te más vagy, mert a bőröd csillogni fog. – megint ez a mosoly. Hmm Rubynak is biztos tetszene ez a szívdöglesztő srác. 18-20 éves lehet, több nem hiszem.
- Értem, amúgy hogy hívják a barátodat? – kérdeztem és próbáltam elfojtani a nevetést…ismét.
- Tiffanynak. Ne nevess, különben halálra csikizlek. - fenyegetett meg vagy is csak próbált.
- Olvastam és láttam is az Alkonyat c. könyvet és filmet illetve a részeit, szóval mi is olyanok vagyunk mint a benne szereplő vámpírok? A Cullen és a Denali klán.
- Igazából az nem kitaláció, mert ők valóban léteznek. Ugyanúgy Forksban élnek, de 2-3 évente tovább állnak, majd idővel visszatérnek. Amint arany színű lesz a szemed mi is Forksba vesszük az irányt. Addig pedig itt maradunk, de csak este tudunk majd kimenni, mert nem tehetem meg mindig, hogy megváltoztatom az időjárást.
- Várj…Te akkor…nekem ez a képességet??
- Igen, mikor megharaptalak, akkor miattam volt rossz idő, de mivel sokan voltak veled így leálltam és megvártam míg hazaindulsz.

2 megjegyzés:

  1. Szijja!
    Örülök,hogy meghoztad a kövit!Jó lett,mint már említettem a kéziratra is :D
    És látom meglett a szereplőgárda is.
    Várom a folytatást!
    pux:Đ

    VálaszTörlés
  2. Helló, a nevem Nira Shalom, és szeretném megosztani a világgal azt a jó hírt, hogyan szereztem vissza volt szerelmemet. Megsemmisültem, amikor a múlt hónapban a szerelmem elhagyott egy másik lányért. Egy barátom azonban bemutatott nekem Baba Wale da Wisemant, a nagy hírnököt. Elmeséltem a problémámat Baba Wale-nek, elmagyarázva, hogyan hagyott el a volt szerelmem, és hogyan kellett munkám egy nagy cégnél. Biztosított arról, hogy jó helyre jöttem, ahol minden mellékhatás nélkül megkapom szívem vágyát. Megmondta, mit tegyek, és miután követte az utasításait, szerelmem a következő 2 napban felhívott, és elnézést kért, hogy korábban elhagyott. Egy héttel később a kívánt cégem elhívott egy interjúra a felügyelői posztra. Nagyon örülök, hogy megoszthatom a világgal, hogyan segített Baba Wale teljesíteni szívem vágyát. Baba Wale mindenféle varázslat és jó varázslat specialistája. Ha bármilyen segítségre van szüksége, forduljon Baba Wale-hez a babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp címen: +2348136951551 Viber +2348136951551
    Köszönd meg később!

    VálaszTörlés